Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Moudrá rada pro všechny od zkušeného trampa a chataře, jídla se dají konzumovat v tropickém počasí i vlažná. Neubere jim to nic ze své velebné chuti. Tuhle radu mám od legendárního pisničkáře Jardy Mottla.;-D

0 0
možnosti

Jejda, dle Vašeho perexu jsem otrlý pes, protože mám ráda prasečí plíce To mne, jako pejskařku, neuráží. Když má maminka dělala pajšl jako guláš, byly tam plíce, srdce i játra. Vždy jsem nejdřív vyjedla plíce, pěkně tam chrupkaly plicní cestičky, dorazila se srdíčkem a játra vytěsnila na okraj talíře. Jasně, byly k tomu knedlíky. Ale kdepak dnes pajšl koupíte? To tak argentinský steak 300 g. za týdenní výplatu (v mém případě). A když babička zabíjela pašíka...z ovaru jsem brala plíce a jazyk.

0 0
možnosti
Foto

Doufám, že nejste panička, která nedá přivonět a kostičku oblíznout svému pejsáčkovi. Už jen pro ty prosebné oči, ale ty já taky dovedu.

0 0
možnosti
Foto

- Každý je to, co jí!

- Takže jsem prase?

- Spíš kanibal!

0 0
možnosti
Foto

Přeci se nepopereme mezi sebou, i dvě prasata se můžou dohodnout. Po dobu prasečího mlsání uzavřeme pakt o neútočení.

0 0
možnosti
Foto

Děláš mi chutě! Díky vedru se hub nedočkáme, nezbude, než ta hlíva. Je výborná;-)R^

0 0
možnosti
Foto

To si tak Jitko neber, uděláš něco jiného a ono to bude taky šmakovat;-D

1 0
možnosti

Tak osrdi po vidensku neznam, ale meci ceske plicky, pajsl ci Bäuschel  v Oberösterreich bych dal rovnitko. Jen ten knedlik tam maj jinej, ale kterej je lepsi prenecham jinejm specialistum.

0 0
možnosti
Foto

Jaký by měl být rozdíl? I když předci 300 let úpěli, kuchyni máme společnou, tudíž středoevropskou, co nám chutná. Pajšl s chlupatým nebo karlovarským knedlíkem je též poživatelný pro mlsné jazýčky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 63
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 757x
Rentiér s úsměvem idiota při pohledu na výměr ČSSZ a mávající průkazem ZTP v domnění, že je majitelem Zlaté karty Spolku přátel žehu.

Seznam rubrik